Седмица на медицинското образование 2016

Обичаш да съчетаваш полезното с приятното? Искаш да оставиш за малко дебелите книги и да се потопиш в света на медицината? Отворен си към нови идеи и имаш желание да научиш нещо ново! Стани част от седмицата на медицинското образование, която се организира за четвърти път в Пловдив от Асоциацията на студентите медици. Датите са от 18. До 22. Април. Мястото е Медицински университет - Пловдив. Очакват те много лекции на различни теми:

  1.  Трансплантация на костен мозък
  2.   Болка при новороденото
  3.  Ранно съзряване и пубертет; проблеми с безплодието
  4.  Лечение на хронична малигнена болка
  5. Аутизъм

На нашите Workshop-ове ще се упражниш да правиш хирургически шев, ще се научиш как се прави научен проект и ще ти предадат презентационни умения. Покажи ни какви са твоите интереси и се включи в постерната сесия! Участвай в медицинския куиз, а накрая ела на парти с нас да полеем успеха!

“Седмица на медицинското образование” е мащабна кампания, която се организира от Европейската асоциация на студентите по медицина (EMSA) и се провежда всяка година в държавите от Европа. Идеята на проекта е, чрез лекции, семинари, конференции, уъркшопове и постерни сесии да обогати и развие знанията на студентите – бъдещи лекари, относно въпроси, незастъпени обстойно в учебната програма, както и да се изявят със свои собствени реферати и разработки на теми, които вълнуват, не само тях, но и съвременното общество.Бланка за регистрация: